Справа Автомайдану: у ВККС кажуть, що на суддю Білика не скаржилися

Справа Автомайдану: у ВККС кажуть, що на суддю Білика не скаржилися

Укрінформ
У Вищій кваліфікаційній комісії суддів (ВККС) повідомили, що до них не надходило скарг на ухвалені суддею Голосіївського районного суду міста Києва Олександром Біликом рішення, відповідно до яких представники Автомайдану позбавлялися водійських прав.

Про це йдеться у заяві комісії.

"28 вересня 2016 року на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було прийнято рішення про надання рекомендації Білику Олександру Володимировичу на посаду судді Голосіївського районного суду міста Києва безстроково. У період з 11 грудня 2013 року по 1 вересня 2015 року до Комісії надійшло 6 скарг на дії судді Білика Олександра Володимировича, жодна з яких не стосувалася подій, пов'язаних з учасниками Автомайдану та Євромайдану", - йдеться у повідомленні.

У ВККС додали, що при вирішенні питання про рекомендування Білика на посаду судді безстроково комісія не встановила обставин, які перешкоджали б цьому.

Напередодні адвокат сімей "Небесної сотні" Роман Маселко повідомив, що суддя Білик у період Революції Гідності відібрав права у 9 автомайданівців за їхні поїздки до "Межигір'я".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-