Порошенко нагородив бійців шостої хвилі мобілізації

Порошенко нагородив бійців шостої хвилі мобілізації

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко під час перебування у зоні проведення Антитерористичної операції вручив високі державні нагороди військовослужбовцям.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Глава держави привітав військовослужбовців із Днем захисника України та подякував за високий професіоналізм, відвагу, мужність, патріотизмі, які вони проявили у захисті східних рубежів нашої держави, свободи та демократії", - йдеться у повідомленні.

Президент наголосив, що ці військовослужбовці є новою елітою Збройних Сил. "Це ви змогли довести, що українська армія здатна захистити Українську державу", - сказав Порошенко.

Глава держави подякував військовослужбовцям, які були мобілізовані з шостою хвилею, і наголосив на їх визначній ролі у період початку створення контрактної армії. Він зазначив, що до кінця жовтня всі військовослужбовці шостої хвилі будуть звільнені в запас і повернуться додому.

Президент запевнив, що держава виконає всі зобов'язання перед демобілізованими військовими.

Глава держави нагородив військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції та відзначилися під час бойових дій, а також вручив цінні подарунки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-