У Києві демонструють фотовиставку, книгу та фільм про українських військових

У Києві демонструють фотовиставку, книгу та фільм про українських військових

Фото
Укрінформ
Історія України пишеться сьогодні, і треба об'єднаними зусиллями протистояти ворогові.

На цьому наголосив заступник міністра оборони Олександр Дублян під час відкриття виставки "Армія. Бачити серцем", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми самі пишемо історію нашої країни, ми маємо об'єднати зусилля, щоб протистояти ворогові", - сказав Дублян.

Від імені Міноборони він привітав українських воїнів з Днем захисника України і подякував за "незвичайну мужність і силу та за те, що вони, не жаліючи себе, захищають нашу державу".

На виставці "Армія. Бачити серцем" представили фото бійців АТО, які на передовій зробили військові кореспонденти, журналісти і самі бійці.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (11 фото):

Фото: Володимир Тарасов.

Також, за ініціативи газети Міноборони "Народна армія", на виставці презентували книгу "Вклоняємось доземно українському солдатові". За словами заступника головного редактора полковника Задубінного, це вже третій том, в якому зібрані історії сучасних героїв. "Ми намагаємось бути там, де наш солдат. Тому наші журналісти збирають історії героїв на передовій", - сказав Задубінний.

Також волонтери презентували фільм про історії бійців, які повернулися з війни, але втратили там здоров'я. Протягом цього дня фільм "Повернення" можна буде переглянути в спеціальній відеозоні виставки.

Виставка "Армія. Бачити серцем" вже вдруге відкриває експозицію в Києві. Вперше її представили ще влітку.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-