Гройсман – військовим: Попереду у нас – великі перемоги

Гройсман – військовим: Попереду у нас – великі перемоги

Укрінформ
Завдяки мужності та подвигу українських військових, що відстоюють суверенітет країни, Україна відбувається як справжня незалежна демократична європейська держава.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з інструкторсько-викладацьким складом 199 навчального центру Високомобільних десантних військ Збройних Сил України – учасниками АТО 2014-2016 років. 

"Вже більше 2 років ми проходимо величезні випробування і, на превеликий жаль, величезні втрати. Але завдяки вашій мужності, вашим зусиллям справжніх військових сьогодні і тих, кого ви готуєте, і там, де ви відстоюєте наш суверенітет, ми відбуваємося як справжня незалежна демократична європейська держава", - зазначив Гройсман.

Він наголосив, Україна має прекрасне військо та самовідданих військових, які у складну хвилину стали на захист держави.

"Це величезний подвиг, який увійде в новітню історію нашої країни", - підкреслив Прем'єр.

З нагоди Дня захисника України голова уряду побажав воїнам та усьому українському війську успіхів, здоров'я, доброго духу та настрою, а усім українцям - перемоги, миру та відновлення територіальної цілісності країни.

"Сьогодні я хотів би від імені Кабінету міністрів України та від себе особисто сказати вам дякую, за те, що ви є, що ви робите. Ваша доблесть, ваша стійкість викликає у будь-якої людини повагу, шану. Я переконаний у тому, що у нас попереду великі перемоги. Ми відстоїмо свою незалежність, і ваш внесок в нашу країну, суверенітет є неоціненним", - наголосив Гройсман.

Як повідомлялося, у рамках робочої поїздки до Житомирської області у четвер ввечері напередодні Дня Захисника України Прем’єр-міністр відвідав 199 навчальний центр Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-