У Національному університеті оборони почалися курси з вивчення англійської

У Національному університеті оборони почалися курси з вивчення англійської

Укрінформ
Цього року у Національному  університеті оборони України імені Івана Черняховського розпочались курси з вивчення англійської мови.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони.

"У цьому році, на виконання Указу Президента України Петра Порошенка «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», вивченню іноземної мови приділяється особлива увага. Днями чергова група слухачів розпочала заняття у стінах навчально-наукового центру іноземних мов, одного із структурних підрозділів Національного університету оборони України імені Івана Черняховського", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що  відповідно до Міжнародного проекту професійної підготовки цивільного персоналу сектору безпеки і оборони України, упродовж восьми місяців свій рівень володіння іноземною мовою суттєво підвищать понад 30 представників усіх силових міністерств.

У відомстві зазначають, що під час церемонії відкриття організатори курсу наголошували на важливості знання іноземної мови у час, коли відбувається поглиблення стратегічного партнерства України з НАТО, набирає обертів активна участь українських підрозділів у миротворчих операціях та інших заходах у царині міжнародного співробітництва.

"Я вірю, що завдяки цьому курсу перед вами відкриються нові можливості. Навчання - найкраща інвестиція у своє майбутнє", - підкреслив керівник Міжнародного проекту професійної підготовки цивільного персоналу сектору безпеки і оборони Ове Уруп Медсен. 

Курси з вивчення англійської мови проводяться в навчально-науковому центрі іноземних мов з 2000 року. За цей період викладачі центру, які й самі постійно проходять стажування за кордоном та удосконалюють програми навчання, підготували понад 1600 військовослужбовців та працівників міністерств, які опікуються безпекою і обороною України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-