Обвал у Василькові: рятувальники розібрали верхні поверхи школи

Обвал у Василькові: рятувальники розібрали верхні поверхи школи

Укрінформ
У Василькові з верхніх поверхів школи знято залишки будівельних конструкцій, що загрожували роботі рятувальників, вивезено близько 106 кубометрів окремих елементів будівельних конструкцій.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Київській області.

«Станом на 17 годину силами ДП «Мобільний рятувальний центр» проведено оцінку аварійності будівельних конструкцій. З верхніх поверхів будівлі знято залишки будівельних конструкцій, що загрожували роботі рятувальників. Вивезено близько 106 куб. м окремих елементів будівельних конструкцій. Роботи по розбиранню завалу тривають», - йдеться у повідомленні.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт всього залучено 20 одиниць техніки та 215 людей, в тому числі від ДСНС 12 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації та 107 чоловік особового складу.

Координацію дій залучених сил і засобів здійснює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, до якого увійшли представники ДСНС, Національної поліції, місцевих органів влади та комунальних служб міста.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 11 жовтня у школі №6 м. Васильків обвалилася капітальна стіна з 1 по 3 поверх. На той момент у навчальному закладі були присутні 589 дітей та 42 працівники, серед яких педагоги та адміністративно-господарський персонал. В результаті аварії постраждалих немає. 

Навчальний заклад побудовано у 1965 році за типовим проектом. Це триповерхова цегляна будівля. У навчальному приміщенні 28 класних кімнат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-