Україна вклала у оборонні контракти чотири мільярди за рік

Україна вклала у оборонні контракти чотири мільярди за рік

Укрінформ
Міністерство оборони України уклало 129 контрактів на суму близько 4 млрд грн в рамках реалізації держоборонзамовлення на 2016 рік та річного плану закупівель.

Про це заявила під час брифінгу у Києві у вівторок начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На реалізацію Державного оборонного замовлення на 2016 рік та річного плану закупівель Міністерство оборони України уклало 129 контрактів на загальну суму близько 4 мільярдів гривень", - повідомила вона.

За словами Гаврилюк, протягом минулого тижня державні підприємства поставили до ЗСУ близько 7 тисяч комплектів динамічного захисту третього покоління типу "Ніж" для танків українського виробництва, три модернізованих бойових вертольоти Мі-24ПУ1, 95 комплектів розширення функціоналу для апаратури передачі даних, 20 комплексів розвідки та сучасну радіолокаційну станцію.

Усього з початку року Збройні сили України отримали з державних підприємств понад 5 тисяч 100 одиниць ОВТ, серед яких нові та модернізовані бойові і медичні броньовані машини, автомобільна та інженерна техніка, авіаційні двигуни, безпілотні авіаційні комплекси, артилерійські системи, кулемети, тепловізійні приціли та бінокуляри тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-