Двоє

Двоє "безробітних" катували перехожого за вм'ятину на капоті

Укрінформ
У Маріуполі Донецької області поліція затримала двох зловмисників, які викрали і побили місцевого жителя.

Про це в суботу повідомили в Центральному відділі поліції Донецької області.

«У поліцію звернувся житель Маріуполя із заявою про те, що вночі, кілька днів тому, коли він ішов додому, двоє невідомих посадили його в машину, зв'язали руки і вивезли в лісосмугу, де побили. Зловмисники затримані і дають свідчення», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що напад скоїли двоє безробітних 25-річних жителів Маріуполя. У поліції один з них пояснив, що разом із другом приїхав у Центральний район міста до своєї дівчини, а виходячи від неї, побачив на капоті свого автомобіля сліди вм'ятин. Біля сусіднього під'їзду перебував молодий чоловік. Припустивши, що це він пошкодив автомобіль, зловмисник разом зі своїм товаришем посадили хлопця в машину, зв'язали йому руки пластиковим хомутом і вивезли в найближчий сквер, де побили, вимагаючи зізнання. Викрадений повідомив їм, що не знає хто пошкодив машину. Після того, як він пообіцяв з'ясувати, хто це зробив, його відпустили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-