ZIK презентував нові студії в столичному Жовтневому палаці

ZIK презентував нові студії в столичному Жовтневому палаці

Укрінформ
У четвер, 6 жовтня, відбулася офіційна презентація студій телеканалу ZIK в столичному Міжнародному культурному центрі мистецтв «Жовтневий палац», що за адресою алея Героїв Небесної Сотні, 1. 

Про це повідомив телеканал ZIK.

Екскурсію новими студіями для журналістів провів керівник інформаційно-аналітичного департаменту Людмила Добровольська та технічний директор телеканалу Віктор Козій.

Під час прес-брифінгу генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич та генеральний продюсер телеканалу ZIK Ольга Бенеда зокрема окреслили концепцію розвитку медіаструктури.

Зазначається, що тестування нових студій ZIKу розпочалося наприкінці літа. З 24 серпня з Жовтневого палацу вже виходять в ефір новини «Перші про головне». Протягом вересня та жовтня на телеканалі стартували прем'єрні проекти персональних («По той бік»), військових («Стежками війни»), будівельних («ЖитлоБлуд») розслідувань, які також виготовляються потужностями нового телекомплексу ZIKу. Окрім того, із Жовтневого палацу на постійній основі транслюватимуться інформаційно-аналітичні денні та вечірні студійні випуски (токінги) та мовитиме підсумковий тижневик «Перші про головне. Деталі». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-