Укрзалізниця сказала, куди поїдуть відремонтовані швидкісні поїзди

Укрзалізниця сказала, куди поїдуть відремонтовані швидкісні поїзди

Укрінформ
Філія Укрзалізниці - «Українська залізнична швидкісна компанія» анонсувала додаткові маршрути швидкісних поїздів, а також відкриття нових.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниця». 

«Після закінчення планових ремонтів електропоїздів виробництва Hyundai Rotem та ЕКр-1 «Тарпан» виробництва «Крюківський вагонобудівний завод» планується додатково призначити по одній парі швидкісних поїздів до Харкова та Львова. Також із введенням нового графіка руху поїздів на 2016/2017 рр. планується подовжити маршрут швидкісного поїзда №747/748 Дарниця - Тернопіль до станції Львів для забезпечення швидкісного сполучення вінницького регіону зі Львовом. Крім того, планується відновити курсування швидкісних поїздів до Кривого Рогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нині швидкісними поїздами щоденно користується понад 11 тис. пасажирів.

Крім того, повідомляється, що парк рухомого складу філії УЗШК до кінця жовтня поповниться двома швидкісними поїздами Skoda чеського виробництва, які їй передасть філія «Південна залізниця».

Також на сьогодні виконано в повному обсязі ремонт дев'яти із десяти електропоїздів виробництва Hyundai Rotem. Останньому електропоїзду ремонт буде проведено при досягненні ним міжремонтного пробігу.

Завершується ремонт другого електропоїзда ЕКр-1 (виробництва Крюківського заводу), який наприкінці жовтня заплановано ввести в експлуатацію.

Нагадаємо, як повідомлялось, за 9 місяців 2016 року швидкісними поїздами було перевезено 2,8 млн пасажирів, при цьому заповнюваність швидкісних поїздів становила понад 84%, а у вихідні, передсвяткові та святкові дні досягала 100%. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-