Фейкові дипломи «ЛНР»: випускникам доведеться вчитися знову

Фейкові дипломи «ЛНР»: випускникам доведеться вчитися знову

Укрінформ
У студентів на окупованих територіях наступає прозріння. Дипломи терористичних вишів Луганська та Донецька нікому не потрібні, навіть Росії.

Про це повідомляють Факти ICTV.

Усі пафосні пісні лідерів бойовиків, про безцінність їх дипломів виявилися брехнею. Тож обдурені студенти нині їдуть по легальні дипломіи на мирну територію, щоб обміняти.

Приміром, медики прямують до Рубіжного, де відновив свою роботу Луганський медичний Університет. Але задарма папірці на офіційні посвідки там міняти не планують. Студентам доведеться вчитися наново.

«Після того, як отримали диплом, він виявився недійсний і не котирується на Луганській території, як і на всій території України. Тому переїхали сюди для того, щоб отримати офіційний документ», – розповідає випускниця медичного псевдовишу в Луганську Марина.

Таких студентів із окупації приїхало 17. У Рубіжному вони хочуть отримати українські дипломи.

До вишу приймають і випускників шкіл із окупованих територій, які не мають атестату українського зразка та сертифікату ЗНО.

Кількість обдурених студентів із Луганського псевдоуніверситету, які бажають відновити навчання у Рубіжному, говорить ректор, постійно збільшується. До них приїжджають після двох років окупації звідти і викладачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-