Сутички під апеляційним судом: у одного із затриманих вилучили ніж

Сутички під апеляційним судом: у одного із затриманих вилучили ніж

Укрінформ
Внаслідок сутичок під апеляційним судом у Києві, де відбувався розгляд справи щодо вбивства міліціонерів на АЗС, поліція затримала чотирьох осіб.

Усіх доставляють до Солом'янського управління поліції для надання правової оцінки їхнім діям, повідомляє ГУ Нацполіції у місті Києві.

У поліції уточнили, що біля апеляційного суду, де розглядають обрання міри запобіжного заходу підозрюваним у розстрілі двох правоохоронців, при спробі активістів прорватися через кордон поліції виникла сутичка.

"У результаті чотирьох активних учасників затримали та доставляють до Солом'янського управління поліції. В одного з них вилучили ніж, який відправлять на експертизу для встановлення, чи є він холодною зброєю", - йдеться у повідомленні.

Також у поліції повідомили, що на двох осіб будуть складені адміністративні протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-