Гройсман привітав українців із Днем ветерана

Гройсман привітав українців із Днем ветерана

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав співвітчизників з Днем ветерана, який відзначається в Україні 1 жовтня.

Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України.

"Від імені Уряду прийміть мої щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ви підняли з руїн міста й села, відбудували інфраструктуру, фабрики і заводи, відродили господарський потенціал держави. Ваша самовіддана праця, мудрі поради, підкріплені життєвим досвідом, сила і стійкість духу, мужність і відданість рідній країні завжди були і залишаються надійним орієнтиром для молодого покоління, яке сьогодні розбудовує незалежну державу", - йдеться у привітанні.

Прем'єр-міністр наголосив, що українські воїни, захищаючи українську незалежність та європейський вибір українського суспільства, беруть приклад із ветеранів старших поколінь. 

"Героїчні подвиги - звільнення Слов'янська та Краматорська, захист Маріуполя, запеклі бої у Донецькому і Луганському аеропортах - це справа Ваших онуків та правнуків, Ваша школа і традиції військової звитяги", - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-