Виробника харківської горілки-вбивці оголосили у розшук

Виробника харківської горілки-вбивці оголосили у розшук

Укрінформ
Прокуратура Харківської області звернулася до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу для можливого виробника смертельної сурогатної горілки.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Артур Оганнісян.

"Харків'янинові віком 27 років винесено підозру за ч.3 ст.204 (незаконне виготовлення товарів з неякісної сировини, що спричинило отруєння людей). Оскільки нині місцезнаходження фігуранта невідоме, винесено постанову про його розшук", - зазначив прокурор.

За його словами, напередодні в Харкові слідчі фіскальної служби разом з прокурорами й оперативними підрозділами СБУ провели 3 обшуки в місцях, "де, ймовірно, виготовляли сурогат алкоголю. Вилучено більш як 4 т спиртовмісної рідини".

"На сьогодні слідству відомо про 20-ть летальних випадків внаслідок отруєння алкоголем. Крім того, ще 22 людини знаходяться в медичних закладах Харкова й області", - додав прокурор.

За його даними, Вовчанський район: 12 померлих, 6 госпіталізованих; Ізюмський район: 3 померлих, 12 госпіталізованих; Харківський район: 3 померлих, 2 госпіталізованих; Борівський район: 2 померлих; Барвінківський район і м.Харків - 2 госпіталізованих.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 24 вересня суд визначив для хазяйки чотирьох магазинів у Вовчанському районі Харківської області, де продавали сурогатний алкоголь на розлив, арешт із заставою в 275 тис. грн, ще двом господарям магазинів у Харківському й Ізюмському районах - цілодобовий домашній арешт. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-