Деканоідзе каже, що

Деканоідзе каже, що "дніпровський стрілець" ховається за Конституцію

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві поліцейських і Дніпрі Олександр Пугачов відмовився від надання свідчень, посилаючись на Конституцію України.

Про це заявила глава Нацполіції Хатія Деканоідзе у вівторок у Київському навчальному центрі підготовки поліцейських НПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Треба дати повноваження поліцейським для того, щоб реально вони змогли випереджувати злочинців. Злочинців, наприклад, таких як Пугачов, який зараз використовує засади Конституції і говорить, що він нічого не зробив, і відмовився надати свідчення", - сказала Деканоідзе.

Вона повідомила, що зараз проводяться слідчо-оперативні дії, призначено безліч експертиз, вже винесено підозру. 

При цьому Деканоідзе висловила сподівання, що суд винесе щодо Пугачова "дуже жорстку ухвалу".

"Поки що йде комплексна робота. Щойно закінчаться всі експертизи і слідчо-оперативні дії, я дуже сподіваюся, що він опиниться за гратами на все життя", - підкреслила вона.

Як повідомлялося, 25 вересня у Дніпрі поліцейський патруль зупинив чоловіка за порушення правил дорожнього руху. Зловмисник відкрив стрілянину по патрульних. У результаті поліцейський загинув на місці, його напарник помер на операційному столі.

У скоєнні злочину підозрюють колишнього бійця "Торнадо" Олександра Пугачова, який був у розшуку за скоєння інших важких злочинів. Він був затриманий у лікарні Мечникова, куди звернувся за медичною допомогою з кульовим пораненням у живіт, вказавши інше прізвище.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-