На телеканалі

На телеканалі "112 Україна" прокоментували скандальну заяву Онищенка

Укрінформ
Телеканал "112 Україна" заявляє про тиск у контексті історії навколо його купівлі-продажу, а також підкреслює, що залишається незалежним і об'єктивним джерелом інформації.

Про це йдеться в заяві телеканалу, розміщеній на його сайті.

"Питання тиску на телеканал вже не розглядається як питання тиску на свободу слова, а стає лише предметом політичних баталій. Тому "112 Україна" ставиться з побоюванням до нового витка скандалу навколо купівлі-продажу телеканалу, тоскільки досі невідомо, яку мету переслідують його ініціатори", - йдеться в заяві.

Зокрема, йдеться про те, що телеканал "112 Україна" продовжує залишатися незалежним і об'єктивним джерелом інформації.

"Телеканал не контролюється ні адміністрацією президента, ні урядом, ні будь-якої парламентської чи позапарламентської політичної силою", - сказано в тексті заяви.

Крім того, зазначено, що канал "112 Україна" не є учасником переговорів про продаж або пом'якшення своєї редакційної політики ні з ким з політичних діячів країни а про будь-які спроби тиску обіцяє інформувати глядача.

Раніше розшукуваний в Україні через підозру в розкраданні газу народний депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал "112 Україна" і у нього буцімто є листування з народним депутатом фракції БПП Сергієм Березенком та інвестиційним банкіром, засновником інвестиційної групи ICU Макаром Пасенюком про деталі майбутнього угоди.

Останній спростував звинувачення про свою участь у невдалій операції і назвав заяви Онищенка "дурістю і брехнею". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-