Прикордонники виявили канал переміщення незаконних мігрантів

Прикордонники виявили канал переміщення незаконних мігрантів

Укрінформ
Черговий канал переміщення незаконних мігрантів викрили в рамках спільної прикордонної операції «Кордон-2016» співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції на Закарпатті.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Виявили дану схему в ході проведення заходів по перевірці та відслідковуванню незаконного переміщення нелегалів через кордон. Прикордонний наряд від мобільної прикордонної застави «Мукачеве» Мукачівського загону та представники Нацполіції зупинили для перевірки мікроавтобус Mercedes Vito української реєстрації на стаціонарному посту Нижні Ворота. За кермом іномарки був наш співвітчизник та, як пасажирка, з ним прямувала ще одна громадянка України. Також правоохоронці виявили в автомобілі трьох громадян Іраку та трьох громадян Сирії, в яких були документи на право проживання на території України, терміни дії яких закінчилися", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в авто їхали двоє громадян Великої Британії (азіатської зовнішності) – чоловік, в якого був закордонний паспорт, та жінка, яка не мала документів та запевняла, що забула їх в готелі м.Львів.

Самі громадяни пояснювали, що їдуть до Ужгорода для участі у фестивалі, але чому саме о 1-й годині ночі - відповісти не змогли.

Усіх затриманих осіб – перевізника та пасажирів – для встановлення обставин, що пов'язані з незаконним переміщенням мігрантів, передано співробітникам поліції у Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-