"Смарт-Холдинг" погодився на співпрацю з Генпрокуратурою

Укрінформ
Компанія «Смарт-Холдинг», бенефіціаром якої є народний депутат від партії «Опозиційний блок» Вадим Новинський, пішла на співпрацю с Генеральною прокуратурою.

Про це заявив прес-секретар «Смарт-Холдингу» Євген Загорулько в ефірі "Громадського".

"Співробітники ГПУ та СБУ прийшли з обшуками. Вони прийшли в офіс у вихідний день, коли там нікого немає. Нічого не вилучалось, жодної документації. Слідчі не пояснили, навіщо вони зламали двері, це вже другий випадок, ми тільки-но поставили нові. Зараз ми співпрацюємо з ГПУ та передамо всі необхідні матеріали", - сказав Загорулько.

Він також заперечив зв'язок Новинського із суднобудівним заводом «Океан».

«Нас не вперше намагаються пов’язати із суднобудівним заводом «Океан», але ми неодноразово заявляли, що ні «Смарт-Холдинг», ні Вадим Новинський не є акціонерами та не мали майнових прав у цьому заводі», - стверджує Загорулько.

Нагадаємо, сьогодні в київському офісі «Смарт-Холдинг» Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки України проводили обшуки у рамках провадження за фактом заволодіння невстановленими особами майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» в особливо великих розмірах, доведення вказаного підприємства до банкрутства та вчинення інших злочинів.

Фото: newsradio.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-