Директора ЗТМК взяли під варту з можливістю внесення застави

Директора ЗТМК взяли під варту з можливістю внесення застави

Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва обрав для директора ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ЗТМК) Володимира Сівака 56 днів тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі майже 6 млн грн.

І захист, і прокуратура будуть оскаржувати це рішення, повідомив телеканал "112 Україна".

За словами кореспондента, захист директора подасть апеляцію, а основними їх аргументами є те, що у директора п'ятеро неповнолітніх дітей, також він буде співпрацювати зі слідством і не буде намагатися залишити територію України.

Як повідомлялося, у п'ятницю детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та у співпраці з співробітниками управління Служби безпеки затримали директора Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимира Сівака за підозрою в розтраті 492 мільйонів гривень.

Українська правда нагадує, що суботу заступник керівника САП Володимир Кривенко не виключив, що бізнесмен Дмитро Фірташ може стати фігурантом справи про розтрату держкоштів посадовими особами Запорізького титано-магнієвого комбінату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-