Під Києвом підлітки влаштували стрілянину. Один в реанімації

Під Києвом підлітки влаштували стрілянину. Один в реанімації

Укрінформ
На Київщині неповнолітні стріляниною вирішували конфлікт.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Київській області.

У відомстві зазначили, що 23 вересня, о 22.40 годині, в с. Старі Петрівці, поблизу одного з місцевих магазинів, неповнолітні односельчани вирішили з'ясувати між собою відносини з приводу раніше виниклого конфлікту.

«Коли молодики почали штовхатися, 16-річний хлопець дістав з кишені куртки пістолет та вистрелив у свого 17-річного недруга. Останній отримав вогнепальні поранення голови та тазу. Після стрілянини нападник спільно зі своїми товаришами залишив місце події», - йдеться у повідомленні.

Свідки даного злочину одразу викликали швидку та зорієнтували поліцейських на встановлення підозрюваного.

«Пораненого було госпіталізовано до реанімаційного відділення Вишгородської Центральної районної лікарні», - зазначили у прес-службі.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили та затримали підозрюваного.

«При поверхневому огляді у нього виявлено та вилучено пістолет з написом "Сталкер", споряджений трьома набоями з гумовими кулями. Молодика затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучену зброю направлено на експертизу», - сказали у Нацполіції.

За даним фактом слідчими Вишгородський відділ поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-