Муженко - Хугу: Українські війська суворо дотримуються

Муженко - Хугу: Українські війська суворо дотримуються "тиші"

Укрінформ
Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко під час зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Александром Хугом зазначив, що українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, натомість з боку противника ми маємо обстріли із мінометів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-служба МОУ.

 «Українські Збройні Сили вітають будь-які політичні зусилля, які спрямовані на справжнє врегулювання конфлікту на сході України та на відведення з Донбасу російських окупаційних військ. Разом з цим, відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування є можливим лише за умови сталого припинення вогню. Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, натомість з боку противника ми маємо обстріли із мінометів та стрілецької зброї та збройні провокації за участю ДРГ», - зауважив Муженко.

Під час зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію в районах проведення АТО на сході України, а також шляхи імплементації домовленостей щодо розведення сторін та відведення важкого озброєння, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи під час зустрічі у Мінську 21 вересня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-