Український дизайнер у Мілані здивувала світову моду

Український дизайнер у Мілані здивувала світову моду

Фото
Укрінформ
Показ нової колекції українського дизайнера Anna K в Мілані SS17 викликав зацікавленість впливових представників європейської і світової моди, які прийшли на шоу, підготовлене в незвичайному форматі.

Презентація відбулася в четвер, ще одна має пройти у п'ятницю, повідомили Укрінформу в прес-службі українського бренду Anna K.

"У рамках офіційної програми Milano Moda Donna, Anna K презентувала свою нову колекцію SS17, присвячену легендарній актрисі Джейн Біркін", - наголошується в повідомленні.

На шоу українського дизайнера серед багатьох відомих представників світу моди були присутні президент Camera Nazionale Della Moda Italiana Карло Капаза і власник шоурума Tomorrow LTD Стефано Мартинетто. Гостями показу також стали Дар'я Шаповалова, Евеліна Хромченко, Ольга Януль, Анастасія Масюткіна, блогери Les Milanesi і представники кращих світових видань, таких як Vogue Italy, Elle Italy, F Magazine, Marie Claire Ukraine.

"Я неймовірно щаслива, що на мою презентацію прийшли такі впливові і важливі для розвитку бренду люди. Я дуже рада, що у нас вийшло здивувати наших гостей інноваційним форматом презентації: бекстейдж на зйомки першого в світі моди 360° відео-лукбука", - зазначила після показу сама Ганна.

У п'ятницю Anna K представить свою нову колекцію в шоурумі Tomorrow LTD в Мілані, а вже наступного тижня вирушить до Парижа.

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня 20-річна український дизайнер Anna K провела успішний показ в Мадриді в рамках тижня моди Mercedes-Benz. В іспанській столиці вона представила нову капсульну колекцію, присвячену творчості народної художниці України Марії Приймаченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-