В Україні запрацював естонський конкурент Uber

В Україні запрацював естонський конкурент Uber

Укрінформ
В Україні 23 вересня починає працювати європейський сервіс замовлення таксі Taxify.

Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на засновника і керівника проекту Маркуса Віллінга.

"Ми бачимо в Україні величезний потенціал, в першу чергу за рахунок популяризації спільних поїздок на приватних авто – ridesharing – у майбутньому, оскільки європейські стандарти лише починають з’являтись в усіх сферах послуг, в тому числі – і на ринку таксі", - сказав керівник проекту.

За його словами, свою роботу сервіс розпочинає зі столиці. Компанія відібрала до роботи 200 водіїв-партнерів, які пройшли спеціальне навчання щодо стандартів роботи з клієнтами.

Taxify пропонує двосторонню систему рейтингування. З одного боку це захист водіїв від недобросовісних пасажирів, а з іншого - останніх від таких же водіїв.

Перша поїздка через Taxify безкоштовна після підключення кредитної карти та введення промо-коду HELLOKYIV, який додає на рахунок 100 гривень.

Компанію Taxify заснували в Естонії у 2013 році, і за 3 роки існування вона запустилась у 20 містах 13 країн. Зокрема, сервіс представлений в Амстердамі, Барселоні, Гельсінкі, Йоганнесбурзі, Мінську, Ризі, Талліні, Тарту, Тбілісі та Вільнюсі. З Taxify співпрацює більше 12 тис. таксі та приватних водіїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-