Деканоідзе розповіла, як просувається розслідування бійки Парасюка і Вілкула

Деканоідзе розповіла, як просувається розслідування бійки Парасюка і Вілкула

Укрінформ
Поліцейські у рамках розслідування бійки між народними депутатами Володимиром Парасюком і Олександром Вілкулом взяли свідчення в учасників і свідків конфлікту.

Про це повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, відповідаючи на запитання журналістів, передає кореспондент Укрінформу. 

"Порушено кримінальну справу за ст. 296 Кримінального кодексу. Звернення до поліції немає, просто був виклик на 102, приїхали патрульні і розпочато кримінальне провадження", - сказала вона.

За словами Деканоідзе, поліцейські взяли свідчення в учасників і свідків конфлікту.

Керівник Нацполіції підкреслює, що в разі встановлення вини нардепів, кримінальне провадження буде передано до Генеральної прокуратури для притягнення їх до відповідальності.

Як повідомлялося, нардепи Олександр Вілкул і Володимир Парасюк 22 вересня брали участь у програмі на телеканалі "112 Україна". Словесні сутички між парламентаріями виникли ще в ефірі. Потім Парасюк дочекався під студією свого опонента, почалася бійка, яку розбороняла охорона.

Пізніше Парасюк посварився з водієм автомобіля Вілкула на парковці, а потім сталася сутичка між ним і одним з охоронців Вілкула. Парасюк також пошкодив автомобіль, яким користується Вілкул.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-