Бійня під Радою: суд перенесли на 7 жовтня

Бійня під Радою: суд перенесли на 7 жовтня

Укрінформ
Подільський районний суд міста Києва на 7 жовтня переніс засідання у справі про заворушення під Верховною Радою 31 серпня 2015 року, в організації яких звинувачуються члени ВО«Свобода».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Суд постановив перенести засідання на іншу дату у зв'язку з тим, що місцезнаходження одного з обвинувачених, Володимира Райфа, досі не встановлено», - сказав суддя Василь Бородій.

Під час засідання стало відомо, що 2 повістки, направлені Райфу, були повернуті через неотримання.

«Дата наступного засідання 7 жовтня о 14.00. Інші дати, якщо будуть перепризначення судових засідань, будуть узгоджені зі сторонами процесу пізніше», - додав Бородій.

У судовій залі був присутній голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Як повідомлялося, 31 серпня 2015 року після розгляду в сесійній залі депутатами змін до Конституції у частині децентралізації під стінами парламенту сталася сутичка між правоохоронцями і мітингувальниками. Один із них кинув у натовп гранату, внаслідок чого загинули четверо бійців Національної гвардії.

Загалом у справі як обвинувачувані проходять 15 осіб, серед яких 10 свободівців. Зокрема, це заступник голови ВО "Свобода", голова фракції в Київраді Юрій Сиротюк; керівник Харківської обласної "Свободи" Ігор Швайка; голова Київської обласної "Свободи", керівник фракції в Київській облраді Ігор Сабій; депутат Кіровоградської облради від "Свободи" Максим Дескат; депутат Хмельницької облради від "Свободи" Віктор Бурлик, депутат Броварської міськради від "Свободи" Сергій Бойко, член політради ВО "Свобода" Едуард Леонов та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-