Делегація Нацгвардії перебуває з візитом у Грузії

Делегація Нацгвардії перебуває з візитом у Грузії

Фото, відео
Укрінформ
Військова делегація з України, очолювана командувачем НГУ генерал-лейтенантом Юрієм Аллеровим, перебуває з 5-денним візитом в Грузії. 

Українські представники вже відвідали Національну гвардію Грузії та зустрілися з начальником генерального штабу Збройних сил Грузії, повідомляє прес-служба МВС

Після офіційного прийому відбулася зустріч з очільником Національної гвардії Грузії бригадним генералом Леваном Гамкрелідзе, який презентував українським колегам історію Національної гвардії Грузії. Головні теми обговорення – спільна участь національних гвардій у міжнародних місіях, особливості проведення реформ в таких формуваннях і перспективи подальшої співпраці.

Начальник Генерального штабу Збройних сил Грузії генерал-майор Вахтанг Капанадзе прийняв українську делегацію в Міністерстві оборони. Сторони обговорили процес реформування грузинських збройних сил, подальшу співпрацю та обмін досвідом.

Також делегати відвідали 20-у кадровану бригаду в Телаві.

У рамках візиту делегація Національної гвардії України також огляне Бронетанковий навчальний центр командування навчань і військової освіти в Ахалціхе, школу гірської підготовки імені Бесика Кутателадзе в Сачхері та школу подготовки сержантів у Коджорі.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: (14 фото)

Фото: прес-служба НГУ:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-