Заліщук хоче

Заліщук хоче "квартирної" перевірки від НАБУ для всіх нардепів

Укрінформ
Народний депутат Светлана Заліщук заявила, що вона зацікавлена в оцінці Національного антикорупційного бюро (НАБУ) щодо купівлі її квартири.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я б хотіла спростувати інформацію щодо 13 млн грн. Вона коштувала 3,5 млн грн. НАБУ анонсувало, що зробить перевірку купівлі моєї квартири. Я зацікавлена в оцінці НАБУ, щоб розставити всі крапки над "і" ... Дуже добре, що ця історія почалася з мене, з Лещенка. Але чомусь з усіх депутатів поки така перевірка тільки щодо нас. Добре б у добровільному порядку перевірили всіх депутатів", - заявила вона.

Заліщук зазначила, що майно дороге, однак "це чесно зароблені гроші". "Я купувала ще не будучи ані чиновником, ані політиком. Квартиру купували з цивільним чоловіком. Я думаю, що НАБУ поставить останню крапку в цій історії. Я очікую запиту, щоб надати всі свої документи", - додала нардеп.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що народний депутат Світлана Заліщук придбала в 2014 р. квартиру в Києві. Площа квартири становить понад 150 кв. м, а вартість перевищує 10 млн грн.

Заліщук розповідала, що для такої покупки її чоловік продав свою квартиру в Стокгольмі, оскільки вирішив переїхати жити в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-