Таранов від численних травм загинув на місці - поліція

Таранов від численних травм загинув на місці - поліція

Укрінформ
Причиною смерті заступника глави Адміністрації Президента Андрія Таранова стали численні черепно-мозкові травми.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко на прес-конференції, повідомляє прес-служба відомства.

"18 вересня близько 14-ї години столичні правоохоронці отримали повідомлення про те, що на річці Дніпро неподалік від Подільсько-Воскресенського мосту сталося зіткнення гідроцикла із баржею, яка рухалася в зустрічному напрямку. Внаслідок транспортної пригоди водій скутера від численних черепно-мозкових травм та пошкоджень внутрішніх органів загинув на місці", - сказав Крищенко.

За його словами, наразі проводяться всі необхідні експертизи, зокрема технічного стану транспортного засобу, яким керував загиблий, трасологічна та судово-медична.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов 18 вересня розбився на водному мотоциклі на Дніпрі в районі Гаванського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-