Таранов був військовим з колосальним досвідом - Бірюков

Таранов був військовим з колосальним досвідом - Бірюков

Укрінформ
Загиблий сьогодні заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов був військовим з великим і при цьому унікальним досвідом.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив радник Президента Юрій Бірюков. 

"Я ... у повній розгубленості й жаху, тому що я з Андрієм Івановичем знайомий ще з літа 2014 року, ще до того, як він очолив в АП напрямок силових відомств. Він же умовно працював волонтером, він організував силову групу спецназу, він проводив курси навчання, тренінги. Загалом, він же був військовий з колосальним досвідом, з унікальним досить досвідом. І потім ми з ним разом два роки постійно стикалися й працювали за напрямком зв'язків Міноборони й АП. Для мене це жахлива, неймовірна якась новина", - каже Бірюков.

За його словами, Таранов два роки працював без відпусток, і останнім часом викроював якісь дні, щоб хоч трохи відпочити, і мав завтра вийти з відпустки.

"Я взагалі поки що не уявляю, хто тепер може його замінити. Він працював у різних силових структурах протягом своєї кар'єри, він у цьому питанні був досить унікальний своєю універсальністю знань, і як тепер, чесно, не уявляю", - додав Бірюков.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Нацполіції у Києві на водному мотоциклі на Дніпрі розбився заступник голови Адміністрації Президента Андрій Таранов. За попередньою інформацією, транспортний засіб, яким він керував, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. Трагедія сталася близько 15-ї години 18 вересня у районі Гаванського мосту.

Андрій Таранов був призначений заступником глави Адміністрації Президента з 26 грудня 2014 року і був відповідальний за роботу з правоохоронними органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-