У Києві на гідроциклі розбився заступник голови АП Андрій Таранов

У Києві на гідроциклі розбився заступник голови АП Андрій Таранов

Оновлено
Укрінформ
В Києві на водному мотоциклі на Дніпрі розбився заступник голови Адміністрації Президента Андрій Таранов.

Про це в неділю Укрінформу повідомив директор департаменту комунікації Національної поліції України Ярослав Тракало.

«Маємо летальний випадок на воді, в наслідок якого загинув заступник голови Адміністрації Перзидента Андрій Таранов. За попередньою інформацією транспортний засіб, яким він керував, а саме скутер, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом», - сказав він.

За словами Тракала, трагедія сталась близько 15 години 18 вересня в районі Гаванского мосту. Усі інші подробиці у Нацполіції обіцяють повідомити після проведення експертиз, зокрема, технічного огляду транспортного засобу, яким  керував Таранов. В місці події присутні голова Найполіції Хатія Деканоідзе та начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Тракало також зазначив, що за фактом трагедії відомості до ЄРДР були внесені за статтею 291 Кримінального кодексу «порушення на транспорті правил».

Нагадаємо, Андрій Таранов був призначений заступником глави Адміністрації Президента 26 грудня 2014 року і був відповідальний за роботу з правоохоронними органами.

Біографія. Народився Андрій Таранов у Читі. У 1988 році він закінчив Київське вище загальновійськове командне училище ім. М.В.Фрунзе, перекладач-референт англійської мови. У 1996 році закінчив Академію Збройних сил України за спеціальністю "військове управління в міжнародних відносинах". У 2004 році - Українську академію зовнішньої торгівлі - магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності.

Із серпня 1984 р. по жовтень 2005 р. проходив військову службу в Збройних силах СРСР — ЗС України (з 27.07.1993 по 30.05.1994 проходив службу в складі українського контингенту військ ООН на території колишньої Югославії).

З березня 2006 року по березень 2008 року - керівник відділу безпеки ТОВ Ренесанс Капітал Україна в Києві. З 2008 року по вересень 2012 року - керівник департаменту безпеки ТОВ Ренесанс Капітал.

Із серпня 2013 року по березень 2014 року - генеральний директор по адміністративній роботі Державного підприємства "Міжнародний аеропорт" Бориспіль "Міністерства інфраструктури України.

З листопада 2014 по грудень 2014 року - перший заступник начальника департаменту Служби безпеки України.

З 26 грудня 2014 року - заступник голови Адміністрації президента України.

Андрій Таранов також обіймав посаду аташе з питань оборони при посольстві України в Державі Ізраїль.

Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-