Синоптики обіцяють до +20 °С, місцями дощі

Синоптики обіцяють до +20 °С, місцями дощі

Укрінформ
У неділю в Україні очікується мінлива хмарність, температура повітря продовжить знижуватися.

Про це повідомляє Gismeteo.

"У неділю, 18 вересня, в Україні очікується мінлива хмарність, місцями пройдуть дощі, продовжить знижуватися температура повітря", - йдеться в повідомленні.

Так, на заході країни опадів не передбачається лише у Волинській та Рівненській областях. А в Закарпатській, Івано-Франківській і Хмельницькій областях пройдуть невеликі дощі, у Тернопільській та Чернівецькій областях очікуються інтенсивні опади, у Львівській області — сильний дощ. Температура повітря вночі становитиме +12...+15 °С, вдень стовпчики термометрів сягнуть позначки +16...+20 °С, за винятком Закарпатської області, де протягом доби очікується +17...+24 °С.

У північних, центральних і східних областях переважно без опадів, невеликі дощі пройдуть у Сумській, Чернігівській, Харківській та Луганській областях. Температура повітря вночі становитиме +9...+13 °С, вдень стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +15...+18 °С.

У південній частині очікується переважно похмура і дощова погода, сухо буде лише в Запорізькій області. Вночі прогнозується +10...+17 °С, вдень повітря прогріється до +18...+20 °С.

У Києві очікується мінлива хмарність без опадів. Температура повітря протягом доби становитиме +9...+17 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-