Поліція з'ясовує обставини нічних подій біля Посольства РФ

Поліція з'ясовує обставини нічних подій біля Посольства РФ

Укрінформ
Поліція Києва встановлює обставини подій біля Посольства Росії в Україні, де в ніч на 17 вересня невідомі особи застосували салютну установку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"У Києві поліція встановлює обставини нічних подій біля дипломатичного представництва. Але вже відомо, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав", - зазначається у повідомленні.

У столичній поліції розповіли, що інцидент стався близько 1 години ночі 17 вересня. До Солом'янського управління поліції Києва надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій на Повітрофлотському проспекті. На місце прибула слідчо-оперативна група.

З'ясувалося, що близько 20 осіб у балаклавах підійшли до посольства іноземної держави, закріпили предмет, схожий на салютну установку, та скерували його у бік дипломатичної установи. Через кілька хвилин пролунав ряд пострілів. У результаті будівля зазнала незначних пошкоджень. Люди не постраждали.

Правоохоронці ретельно оглянули місце події, вилучили предмет, із якого було здійснено постріли.

Відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського управління поліції. Правоохоронці проводять подальшу перевірку, встановлюють подробиці цієї події та осіб, які до неї причетні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-