У МОЗ обрали керівника Центру громадського здоров'я

У МОЗ обрали керівника Центру громадського здоров'я

Укрінформ
Завершився фінальний етап відкритого відбору кандидатів на посаду генерального директора Державної установи «Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України». Керівником центру обрано директора Центру контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ Наталію Нізову.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я. 

"Переможцем у відкритому відборі стала Наталія Нізова, яка продемонструвала розуміння потреб сфери громадського здоров'я та комплексний підхід до розвитку Центру. Контракт буде підписано найближчим часом терміном на один рік", - йдеться у повідомленні.

Основним завданням Центру громадського здоров'я стане розвиток сфери громадського здоров'я та формування стійкої системи епідеміологічного нагляду в Україні.

Центр відповідатиме за попередження і контроль над інфекційними хворобами (ВІЛ/СНІД, туберкульоз, грип, поліомієліт, гепатити тощо), підвищення готовності до ризику спалахів високопатогенних хвороб, попередження та контроль за неінфекційними хворобами, пропагування здорового способу життя, визначення основних детермінант здоров'я та проблем у галузі охорони здоров'я, здійснення оцінки ризиків, лабораторних досліджень та прогнозування. Крім того, центр матиме ресурси для реагування у випадку надзвичайних ситуацій, пов'язаних зі здоров'ям (наприклад, на випадок епідемії).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-