Кличко пообіцяв, що будівництво на

Кличко пообіцяв, що будівництво на "Героїв Дніпра" призупинять

Укрінформ
Будівництво торгівельного-розважального комплексу над метро Героїв Дніпра не буде відбуватись без громадських обговорень.

Про це мер Києва Віталій Кличко зазначив у розмові з активістами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ситуація по Героїв Дніпра: були слухання і зустріч з головою Оболонської держадміністрації, де було прийнято рішення - будівництво торгівельного центру не буде відбуватися без громадських обговорень. Те, що проходить зараз - це укріплення станції, за це відповідає "Метробуд" і "Метрополітен", - сказав Кличко.

Також він наголосив, "звинувачення сьогодні, що міська влада зацікавлена і лобіює якісь процеси - не відповідає дійсності".

"У нас важка ситуація, з одного боку ми говоримо інвесторам: "Приходьте в Київ, інвестуйте", а з іншого боку громадськість проти. Тому, всі конфліктні ситуації повинні вирішуватись за круглим столом, а не методом фізичного протистояння", - зазначив мер.

Він підкреслив, що ініціюватиме проведення наради щодо можливості проведення будівельних робіт у денний час, а не вночі.

"Виявляється роботи технічно виконуються у "вікно". Я ще раз буду ставити питання, щоб такі "вікна" не були в той час, коли люди відпочивають. Якщо необхідна зупинка станцій, коли мінімальне навантаження, це може проходити в такий час. Але "вікно" не означає що в другій годині ночі", - додав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-