До суду дійшла справа поліцейського, який обікрав місце злочину

До суду дійшла справа поліцейського, який обікрав місце злочину

Укрінформ
Завершено досудове розслідування відносно працівника органів Національної поліції міста Києва, який під час огляду місця події вкрав 12 тисяч доларів США. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва

"Прокуратура міста Києва завершила досудове розслідування відносно працівника органів Національної поліції міста Києва, який під час проведення слідчих дій у квартирі, де сталася крадіжка, викрав 12 тис. доларів США", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що в березні 2016 року технік-криміналіст одного з районних управлінь поліції ГУ НП у місті Києві у складі слідчо-оперативної групи прибув на місце вчинення злочину, а саме крадіжки з квартири, де проживала сім'я переселенців з Луганщини. Під час огляду місця події та пошуку слідів вчинення злочину працівник Нацполіції виявив в одній із кімнат коробку, у якій знаходилися 12 тисяч доларів - заощадження родини. Правоохоронець потайки виніс з квартири пакунок з грошима та віддав його водієві, після чого продовжив оглядати приміщення.

У цей час потерпіла повідомила поліцейським, що злодії, які обікрали її квартиру, не помітили велику суму грошей, що зберігалася в іншій кімнаті. Однак, відкривши коробку, виявила її порожньою.

Запідозривши у крадіжці правоохоронців, жінка повторно викликала наряд поліції, після чого поліцейський зізнався, де заховав гроші.

За результатами досудового розслідування дії правоохоронця кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до Голосіївського райсуду столиці для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-