Будівництво на

Будівництво на "Героїв Дніпра": активісти оголосили безстроковий протест

Укрінформ
У Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" триває акція протесту з вимогою припинити будівництво торговельно-розважального центру перед входом у метро. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Ми проти цього будівництва. Мало того, що вони зайняли всю проїжджу частину, з трьох смуг руху для водіїв доступна лише одна. Тепер страшно користуватися цією станцією метро. Доводиться зранку їздити на "Мінську", - каже активістка Маргарита.

За її словами, через будівництво неможливо зранку вчасно потрапити на роботу. Люди також обурені тим, що через будівельні роботи закритий один з двох входів на станцію, що також обмежує пересування людей, особливо в години пік. 

Активісти переконані, що таке будівництво може призвести до фатальних наслідків: обвал станції метро, що не лише заблокує роботу всієї синьої гілки, але і забере "сотні чи тисячі життів". 

Наразі акція протесту зібрала близько 100 небайдужих киян. На акцію закликали всіх через соціальні мережі. 

Активісти вже вручили представникам забудовника ТРЦ на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" попередження про безстроковість акції протесту.

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня на станції "Героїв Дніпра", над якою будують ТРЦ "Oasis Kyiv", було пошкоджено склепіння. Наразі руйнування у метрополітені відремонтували. 

Директор КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський та директор ТОВ "Мегалайн Інжиніринг" Володимир Градісов запевнили, що обвалу через будівництво триповерхового торговельно-розважального центру над станцією "Героїв Дніпра" не станеться.

За словами Брагінського, на це будівництво є усі необхідні дозвільні документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-