Заступнику голови Київської ОДА призначили заставу в 1 мільйон

Заступнику голови Київської ОДА призначили заставу в 1 мільйон

Відео
Укрінформ
Суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 млн грн для заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любка, якого підозрюють в отриманні 200 тис. грн хабара.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури. 

"9 вересня на хабарі було впіймано заступника голови Київської обласної державної адміністрації та начальника управління обладміністрації. Вказаним особам 10 вересня було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.368 ККУ, суд обрав  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у один мільйон гривень. На даний час на розгляді суду знаходиться питання про відсторонення вказаних осіб від займаних посад", - зазначив працівник Генпрокуратури.

У відомстві також повідомили, що в рамках даного кримінального провадження вивчається роль керівника Київської ОДА Максима Мельничука, у зв`язку з чим були проведені обшуки за місцем його проживання та місцем роботи. "Найближчим часом буде вирішене питання щодо допиту екс-голови Київської ОДА у кримінальному провадженні щодо його заступника та начальника управління", - зазначив прокурор.

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Київської ОДА вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 200 тис. грн від виконувача обов’язків директора Департаменту АПК Київської ОДА за неперешкоджання у подальшій трудовій діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-