На Харківщині чоловік застрелив дружину та її коханця

На Харківщині чоловік застрелив дружину та її коханця

Укрінформ
У Кегичевському районі Харківської області затримали чоловіка, який застрелив з ревнощів дружину та її коханця.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку у Харківській області Олександра Алєксєєва.

"Напередодні в 22:00 у чергову частину Кегичевського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Мажарка про те, що 36-річний місцевий житель застрелив з мисливської рушниці свою 24-річну цивільну дружину та її 44-річного коханця", - зазначила Алєксєєва.

За її словами, слідчо-оперативна група встановила, що ввечері чоловік прийшов додому і побачив, що дружини немає. Він пішов до односельця, оскільки підозрював, що жінка може бути у нього. Підійшовши до будинку, побачив у вікно дружину та її коханця, розсердився і почав стріляти. Жінка померла відразу, а чоловік кинувся тікати. "Підозрюваний наздогнав його у дворі й почав стріляти вслід. Чоловік загинув від пострілу в голову", - додала Алєксєєва.

Зловмисник пояснив поліцейським, що здогадувався про зраду дружини, але, нарешті, не витримав і сам "поклав край їхнім стосункам".

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство", санкція якого передбачає від 10 до 15 років  або довічного ув'язнення.

Як стало відомо, затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Красноградського відділу поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-