Суд арештував банду наркоторговців, до якої входить поліцейський

Суд арештував банду наркоторговців, до якої входить поліцейський

Укрінформ
Членів злочинної організації з наркоторгівлі, серед яких і діючий працівник Національної поліції взяли під варто з сумарним розміром застави понад 40 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Голосіївський райсуд столиці розглянув клопотання столичної прокуратури та застосував запобіжні заходи усім членам злочинної організації, затриманим у ніч на 6 вересня 2016 року за збут та виготовлення особливо небезпечних наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських препаратів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суд, врахувавши суспільну небезпечність злочину та ступінь організованості учасників угруповання, задовольнив клопотання прокурора та ухвалив визначити підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави. Сумарний розмір визначених судом застав становить більш як 40 млн гривень.

Так, керівнику злочинної організації суд призначив тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 9 млн 646 тисяч гривень, іншому організатору - у сумі 6 млн 890 тисяч гривень.

До інших членів угрупування також застосовано арешт із заставою від 1 млн 998 тисяч до 4 млн 134 тисяч гривень.

Як повідомлялося, слідством прокуратури міста Києва спільно з підрозділами Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито 13 учасників злочинної організації, які з середини 2015 року займалися виготовленням та масовим збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та сильнодіючих лікарських препаратів на території столиці та в інших областях України. Одним із членів злочинної організації виявився діючий працівник Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-