"Земельні бої" в Києві: є поранені й затримані, поліція завела дві справи

Укрінформ
Внаслідок сутички під будівлею Київміськбуду в столиці два правоохоронця отримали тілесні ушкодження. Трьох активних учасників акції доставили у Печерське управління поліції.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

"Два правоохоронця отримали тілесні ушкодження та знаходяться у лікарняних закладах. Трьох активних учасників події доставили до Печерського управління поліції. На місці несуть службу працівники поліції та Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Як запевняють у прес-службі, поліція та військовослужбовці забезпечили правопорядок біля будівельної компанії.

Поліцейські розповіли, що близько 8:30 до будівлі у Печерському районі Києва прийшли приблизно 50 осіб.  Із собою вони принесли автомобільні шини, розкидали сміття і заблокували вхід в установу. Правоохоронці вжили заходів щодо силового розблокування будівлі. У відповідь активісти застосували димові шашки, петарди, сльозогінний газ.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

"Поліція розпочала два кримінальні провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Доставлені до управління поліції молодики – уродженці Києва та Івано-Франківщини", - зазначається в повідомленні.

Фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-