Гройсман і Турчинов подякували розвідникам за відвагу в гібридній війні

Гройсман і Турчинов подякували розвідникам за відвагу в гібридній війні

Укрінформ
Воєнна розвідка України є форпостом захисту національних інтересів держави, особливо в умовах гібридної війни.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, вітаючи розвідників з професійним святом - 24 річницею воєнної розвідки України, повідомляє Урядовий портал 

«Сьогодні, коли Російська Федерація здійснює неприховану агресію, веде жорстку гібридну війну проти України, Ви самовіддано і відважно, досить часто ціною власного життя, виконуєте найскладніші завдання щодо захисту державного суверенітету та територіальної цілісності нашої держави», - зазначив Гройсман.

За його словами, із початку російського вторгнення розвідники одними з перших стали на захист держави, без страху діяли в тилу ворога, вчасно зривали його зухвалі наміри, руйнували загарбницькі плани. Вони довели, що є елітою нашого війська.

У свою чергу секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов у привітанні розвідникам наголосив, що роль розвідки набуває вирішального значення в умовах ведення Російською Федерацією гібридної війни проти України.

"Військовий розвідник - це не просто професія, це - покликання. Ваші патріотизм, мужність, сміливість, самовідданість, ефективність, ініціативність є взірцем виконання військового обов'язку", - зазначив Турчинов.

За його словами, цілодобова робота розвідника непомітна, але вкрай важлива, бо без неї неможливо прийняти жодного стратегічного рішення у сфері національної безпеки і оборони. "А в умовах ведення Російською Федерацією гібридної війни проти нас роль розвідки набуває вирішального значення", - підкреслив секретар РНБО.

Він подякував розвідникам за героїзм, патріотизм і щоденну службу та побажав завжди повертатися з завдання переможцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-