В АМКУ хочуть демонополізації ринку ритуальних послуг

В АМКУ хочуть демонополізації ринку ритуальних послуг

Укрінформ
Заходи щодо усунення негативних чинників, що впливають на конкуренцію на ринку ритуальних послуг, обговорить робоча група на засіданні 8 вересня.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"В Антимонопольному комітеті України буде проведено чергове засідання робочої групи з метою усунення чинників, які негативно впливають на конкуренцію на ринку ритуальних послуг та для узагальнення інформації про проблеми на ринку, що стримують розвиток конкуренції, відпрацювання шляхів їх вирішення та підготовки проекту змін до нормативно-правових актів", - ідеться у повідомленні.

Під час засідання планується обговорити порядок створення та функціонування похоронних домів, оренди приміщень на кладовищах та в крематоріях, залучення інвестицій для побудови крематоріїв.

До складу робочої групи включені всі особи, що виявили бажання та направили до Комітету свої дані. Серед них - представники Антимонопольного комітету України та його територіальних органів, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної установи «Головне бюро судово – медичної експертизи» МОЗ України, Національної поліції України, Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, народні депутати України, депутати місцевих рад, представники громадських та професійних організацій, суб’єктів господарювання приватної та комунальної форм власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-