Чотири міліціонери отримали підозру за

Чотири міліціонери отримали підозру за "пресинг" майданівців

Укрінформ
Колишньому першому заступнику начальника Дніпровського райуправління міліції Києва, заступнику начальника слідчого відділу та двом слідчим оголошено підозру за покарання 11 учасників Революції Гідності 18 лютого 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"За фактами фальсифікації матеріалів проваджень, незаконного затримання і притягнення до кримінальної відповідальності 11 завідомо невинних осіб за нібито участь у масових заворушеннях 18 лютого 2014 року повідомлено про підозру колишньому першому заступнику начальника Дніпровського райуправління міліції м. Києва – начальнику слідчого відділу (як одного з організаторів), заступнику начальника слідчого відділу та двом слідчим цього ж відділу", - зазначили у відомстві.

Органом досудового розслідування за сприяння та участі працівників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції, а також Служби безпеки України у підозрюваних й ряду інших осіб, у тому числі колишніх керівників Головного управління МВС в м. Києві і Дніпровського райуправління, проведено обшуки у місці проживання та роботи.

Слідчому судді внесено клопотання про застосування до підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та домашніх арештів, а також відсторонення їх від посад.

Раніше за цим епізодом повідомлено про підозру двом слідчим зазначеного райуправління, а також колишньому заступнику прокурора Дніпровського району м. Києва і прокурору відділу прокуратури міста Києва.

Досудове розслідування триває, збираються докази для притягнення до кримінальної відповідальності інших працівників органів внутрішніх справ, прокуратури та суддів за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень під час Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-