Статус-кво в Україні зберігатиметься до кінця виборів на Заході - експерт

Статус-кво в Україні зберігатиметься до кінця виборів на Заході - експерт

Укрінформ
Статус-кво в Україні зберігатиметься до завершення виборчого періоду у західних державах.

Таку думку висловив французький учений, професор з геополітики, викладач школи бізнесу ICN Олександр Мельник в інтерв'ю Укрінформу, аналізуючи можливий розвиток ситуації та логіку геополітичних процесів на короткотривалу перспективу у контексті російської агресії в Україні. 

«Захід скутий, паралізований тим, що умовно називається демократією, а саме виборами. Оскільки, саме у даний час, усю увагу еліт та суспільства у Франції, у Німеччині, в Італії та у США прикуто до виборів... Вона - це Голіаф, велетенський монстр, що спалює усю енергію. Ніхто не може розібратися у внутрішніх справах Заходу, а відтепер потрібно ще й опікуватися Україною», - зазначив експерт.

На його думку, цей період триватиме щонайменше до середини 2017 року: «Він продовжуватиметься до кінця президентських виборів у Франції (2017 р.), при цьому не можна забувати про вибори президента США. Такий статус-кво триватиме певний час через кон'юнктурні причини, а згодом і через структурні причини».

Водночас, за словами французького експерта, українці мають чітко усвідомлювати, що незалежно від того, хто прийде до влади у США - Клінтон чи Трамп - або у Франції, ситуація не зміниться миттєво, як за змахом чарівної палички.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-