Директор училища, студенти якого потрапили в ДТП під Броварами, відсторонений від посади

Директор училища, студенти якого потрапили в ДТП під Броварами, відсторонений від посади

Укрінформ
Директора Броварського вищого училища фізкультури відсторонили від виконання обов'язків на період розслідування обставин ДТП, яке сталося вчора під Броварами.

Про це кореспонденту "112 Україна" повідомив заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.

Ймовірно, це пов'язано з порушенням правил проїзду велосипедистів з боку їх тренера, який їхав не на автомобілі, як вимагається, а також на велосипеді.

На місці події працює спеціальна комісія у складі правоохоронців і представників влади, очікується приїзд голови Київської облдержадміністрації Максима Мельничука.

"Комісія виконана як мінімум для того, щоб виконати дві функції. Перше – з'ясувати деталі цієї трагедії і ступінь вини людей. Друга складова – надати допомогу постраждалим, їх родичам, проінформувати. Зараз можна говорити про те, що вже досить багато вдалося зробити... Практично всі рідні постраждалих проінформовані, за винятком одного хлопця, батьки якого знаходяться на окупованій території, але ми працюємо над тим, щоб знайти можливість їм повідомити. Частина родичів уже прибула, частина - прибувають організовано зустрічі, вони будуть розміщені", - повідомив Гоцул.

"Вантажівка рухалася з Росії, це дві болгарських вантажівки з громадянами Болгарії за кермом – батько і син. Саме син - хлопець 24 років - скоїв цю ДТП. Найбільш вірогідна версія версія – сон за кермом", - додав заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-