Бабин Яр з 1 вересня охоронятимуть додаткові наряди поліції

Бабин Яр з 1 вересня охоронятимуть додаткові наряди поліції

Укрінформ
Київська поліція з 1 вересня виставить додаткові наряди поліції для забезпечення правопорядку біля пам'ятника "Менора" у Національному історико-меморіальному заповіднику "Бабин Яр".

Про це під час інспекції робіт із благоустрою заповідника заявив начальник ГУ Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

"Ми проводили ретельний аналіз місць, де потрібно встановити додаткові камери. Це стосується саме тих об'єктів, біля яких найчастіше реєструємо правопорушення. А вже з 1 вересня ми виставимо додаткові наряди поліції задля належної охорони правопорядку", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції Києва.

Крищенко також запевнив місцеву владу в готовності київської поліції на належному рівні забезпечувати правопорядок біля пам'ятника "Менора" та пообіцяв перевірити, щоби сервер поліції завжди був підключений до камер відеоспостереження, які фіксуватимуть правопорушення, а правоохоронці оперативно на них реагували.

Нагадаємо, 29-30 вересня в Україні вшанують 75-річчя трагедії Бабиного Яру. Президент України Петро Порошенко 12 серпня 2015 р. підписав указ №471 / 2015 «Про заходи, пов'язані з 75 річницею трагедії Бабиного Яру».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-