Святковий концерт на

Святковий концерт на "Інтері": у Нацраді обіцяють висновки

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перегляне концерт “Україна від А до Я”, який  “Інтер” підготував до 25-ї річниці Незалежності України, і після закінчення аналізу визначиться з датою перевірки телеканалу.

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу у середу заявила заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Уляна Фещук.

“Перевірка телеканалові “Інтер” буде призначена після закінчення аналізу концерту (до Дня Незалежності - ред.). Якщо ми, проаналізувавши цей концерт, знайдемо порушення норм чинного законодавства і порушення Закону  України “Про телебачення і радіомовлення”, то Нацрадою (з питань телебачення і радіомовлення - ред.) якнайшвидше будуть вжиті відповідні заходи”, - наголосила Фещук. 

За її словами, моніторингові служби Нацради з питань телебачення і радіомовлення вже займаються аналізом концерту.

“Насправді контент святкового концерту ми вже детально аналізуємо - спеціалісти з моніторингу вже займаються цим”,  - сказала Фещук.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 31 серпня закликав Службу безпеки України депортувати ідеолога інформаційної політики телеканалу "Інтер" громадянина Росії Ігоря Шувалова, а стосовно власників каналу провести неупереджене розслідування. 

Він також висловив подив відсутністю реакцію Нацради з питань телебачення і радіомовлення на проросійську інформаційну політику телеканалу "Інтер".

Громадські активісти 26 серпня у Facebook звернулися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення із заявою про вжиття заходів щодо заборони мовлення телеканалу "Інтер".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-