Справа про розмір прожиткового мінімуму: суд відклали до 10 жовтня

Справа про розмір прожиткового мінімуму: суд відклали до 10 жовтня

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Києва оголосив перерву до 10 жовтня в розгляді справи про оскарження розміру прожиткового мінімуму в Україні на 2016 рік для надання можливості позивачу ознайомитися із запереченнями та поясненнями, наданими в судовому засіданні відповідачем та третіми особами.

Таке рішення суд прийняв за результатами судового засідання, яке відбулося в понеділок, повідомляє прес-служба суду.

"29 серпня 2016 року відбулося засідання у справі про визнання протиправними дії уряду зі встановлення розміру прожиткового мінімуму в Україні на 2016 рік без проведення і врахування результатів науково-громадської експертизи сформованих набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму всупереч вимогам ст. 4 Закону України "Про прожитковий мінімум", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі установи, під час засідання в понеділок колегія судів залучила до розгляду справи у якості третіх осіб Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство соціальної політики Українки, Міністерство фінансів України та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

"В ході засідання суд долучив до матеріалів справи подані сторонами документи. Суд оголосив перерву у розгляді справи для надання на прохання позивача йому можливості ознайомитись із запереченнями та поясненнями, наданими в судовому засіданні відповідачем та третіми особами. Наступне засідання у справі призначено на 10 жовтня 2016 року", - повідомили в перс-службі суду.

Як повідомлялося, у вересні минулого року Окружний адмінсуд міста Києва зобов’язав Уряд переглянути рівень прожиткового мінімуму в Україні на 2015 рік та встановити його відповідно до положень Закону України "Про прожитковий мінімум".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-