Путін муштрує ударне об'єднання для розширення агресії проти України - розвідка

Путін муштрує ударне об'єднання для розширення агресії проти України - розвідка

Укрінформ
Створене у Росії для розширення масштабів збройної агресії проти України ударне міжвидове об'єднання військ у вересні проведе навчання.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони на своїй сторінці у  Facebook.

«5-10 вересня ц.р. проводитиметься активна фаза СКШН «Кавказ-2016» з відпрацюванням практичних дій створеного на південно-західному стратегічному напрямку ударного міжвидового об'єднання військ, яке за особистим рішенням Путіна може бути застосоване для розширення масштабів збройної агресії проти України», - ідеться у повідомленні.

Зокрема, за даними української розвідки, угруповання військ Південного, Західного, Центрального військового округу та Північного флоту ЗС РФ перебувають у стані підвищеної бойової готовності.

Крім того, на тимчасово окупованих територіях сходу України російські окупаційні війська зосереджують зусилля на підтриманні боєготовності військ, доукомплектуванні підрозділів особовим складом, посиленні та ротації передових підрозділів, поповненні боєкомплекту та вдосконаленні інженерного обладнання переднього краю на Донецькому, Слов'янському та Маріупольському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-