Убивця 12 років переховувався від слідства

Убивця 12 років переховувався від слідства

Укрінформ
Поліцейські Чорноморського відділу поліції Одеської області розшукали й затримали злочинця, який 12 років переховувався від слідства за вчинення подвійного вбивства.

Про це в п'ятницю повідомили Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облправління Національної поліції України.

"Після вчиненого влітку 2004 року злочину - завдання смертельних ран двом відпочивальникам на міському пляжі - підозрюваний в убивстві зумів утекти з України, його було оголошено в міжнародний розшук. Однак згодом підозрюваний таємно повернувся до Одеси, працював різноробочим на будовах і мешкав у бабусі. Хоча родичі розшукуваного злочинця щоразу відповідали правоохоронцям під час відвідин, що не знають про місце його перебування і не мають з ним жодного зв’язку", - зазначили у відділі комунікацій, пославшись на очільника Чорноморського відділу поліції Сергія Волкова.

Між тим, правоохоронці не припиняли розшукові заходи, поки, нарешті, не отримали оперативну інформацію про його таємне місцезнаходження. Відразу ж вирушили за адресою невідомої квартири його бабусі, де й затримали розшукуваного за подвійне вбивство.

Зловмисник визнав свою провину, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України й поміщено до слідчого ізолятора. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-